ESÉLYPROGRAM A JÖVŐ ROMA VEZETŐIÉRT

 

A ROMASTER tehetséggondozó programot 2007 februárjában közösen hívta életre a Magyar Üzleti Vezetők Fóruma (HBLF) és az IBM Magyarország. A program célja, hogy a roma társadalomban tovább bővüljön a megfelelő nyelvtudással és felsőfokú végzettséggel rendelkező közösség, amelynek tagjai versenyképes tudással, egyenlő esélyekkel lépnek a munkaerőpiacra, vagy saját vállalkozásukon keresztül lesznek aktív résztvevői a versenypiaci környezetnek. A program lényeges elemei a vállalati mentorálás illetve, hogy csak azokat a középiskolás diákokat támogatja, akik gazdasági, műszaki, jogi vagy egészségügyi irányban tervezik a továbbtanulást és a diploma megszerzését.

Résztvevő vállalatok a Romaster Programban

IBM Magyarországi Kft., BP Business Service Centre Kft., Citi Magyarország, Cser Könyvkiadó,  E.ON Hungária Zrt., EY, GE Hungary Kft., GlaxoSmithKline, Hewlett-Packard Informatikai Kft., IBM Data Storage Systems Kft, KPMG, Magyar Telekom Nyrt., MOL Nyrt., Morgan Stanley, MrSale Öltönyüzlet, National Instruments (NI Hungary Kft.), OD Partner, OTP Alapkezelő Zrt., Pfizer, Prezi.com Kft., Raiffeisen Bank, SAP Hungary Kft., Shell Hungary Zrt., Telenor Magyarország, TIGÁZ, Vodafone Magyarország, Vodafone Szolgáltató Központ Budapest (VSSB)

Várjuk cége jelentkezését a HBLF ROMASTER Programba! 

 hogyan mukodik új     miert sikeres új    finanszirozas új

A ROMASTER Program előnyei

vallalatoknak    diakoknak   társ 

 

Kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Envelope-icon

Cím:

1067 Budapest, Podmaniczky u. 31., 3. emelet 18.

 

phone icon

Telefonszám:

 06-70-368-4829

 

email

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
users-user-female-2-icon

Kapcsolat:

Hegyesiné Orsós Éva

szakmai vezető

Pintér Melinda

kapcsolattartó