ESÉLYPROGRAM A JÖVŐ ROMA VEZETŐIÉRT

 

A ROMASTER tehetséggondozó programot 2007 februárjában közösen hívta életre a Magyar Üzleti Vezetők Fóruma (HBLF) és az IBM Magyarország. A program célja, hogy a roma társadalomban tovább bővüljön a megfelelő nyelvtudással és felsőfokú végzettséggel rendelkező közösség, amelynek tagjai versenyképes tudással, egyenlő esélyekkel lépnek a munkaerőpiacra, vagy saját vállalkozásukon keresztül lesznek aktív résztvevői a versenypiaci környezetnek. A program lényeges elemei a vállalati mentorálás illetve, hogy csak azokat a középiskolás diákokat támogatja, akik gazdasági, műszaki, jogi vagy egészségügyi irányban tervezik a továbbtanulást és a diploma megszerzését.

Résztvevő vállalatok a Romaster Programban

Bosch, Diageo, E.ON Hungária Zrt., Jysk, KPMG, Morgan Stanley, Pfizer, Prezi.com Kft., PwC, Raiffeisen Bank, Rotary Club Budapest-Szent Gellért, SAP Hungary Kft., Shell Hungary Zrt., SolvencyAnalytics AG, Telekom, TESCO Akadémia, TIGÁZ, Yettel

Várjuk cége jelentkezését a HBLF ROMASTER Programba! 

 hogyan mukodik új     miert sikeres új    

A ROMASTER Program előnyei

vallalatoknak    diakoknak   társ 

 

Kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Envelope-icon

Cím:

1067 Budapest, Podmaniczky u. 31., 3. emelet 18.

 

phone icon

Telefonszám:

 06-70-368-4829

 

email

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
users-user-female-2-icon

Kapcsolat:

Hegyesiné Orsós Éva

szakmai vezető

Pintér Melinda

kapcsolattartó