ROMASTER PROGRAM PÁLYÁZATI ADATLAP

A HBLF-ROMASTER Alapítvány hátrányos helyzetű roma tanulók részére kiírt továbbtanulást támogató tehetséggondozó pályázatához.

A Programba kizárólag olyan diákok jelentkezését várjuk, akik jelenleg érettségit adó középiskolában tanulnak és a középiskola befejezése után nappali tagozaton gazdasági, műszaki, jogi, informatikai szakokon terveznek továbbtanulni és diplomát szerezni!

A kitöltött adatlaphoz csatolni kell egy kézzel írt motivációs levelet (1,5 oldal terjedelemben), "Önkéntes nyilatkozat roma származásról" című dokumentumot és a középiskolai bizonyítványok másolatát!

A dokumentumok letölthetőek a "Pályázati információk diákoknak" menüpontban

Amennyiben problémád adódik az online pályázati adatlap kitöltésével, keress minket a (+36-70) 368-4829-es telefonszámon vagy az alapitvany.romaster@gmail.com címen!

I. A PÁLYÁZÓ ADATAI

Egyéb elérhetőségek:

II. OKTATÁSI INTÉZMÉNY ADATAI

III. Tanulmányi átlag az utolsó félévben vagy egy évben

(Kiszámítása az utolsó sikeresen befejezett tanév végi bizonyítvány alapján történik, az alábbi tantárgyak beszámításával: főtárgyak (matematika, történelem, magyar nyelv és irodalom, egy választott idegen nyelv), valamint 1 választott tárgy az alábbiak közül: földrajz, biológia, kémia, fizika, informatika! Kizárólag olyan tanulók jelentkezését várjuk, akik az előző tanév végén 3 vagy a feletti átlagot értek el a felsorolt tárgyak alapján!)

IV. Rendelkezel-e nyelvvizsgával?

V. VERSENYEREDMÉNYEK

VI. TOVÁBBTANULÁSI IRÁNY MEGJELÖLÉSE

Kérjük, jelöld meg X-el, hogy az alábbiak közül melyik irányba tervezel továbbtanulni az érettségit követően, illetve a megjelölt orientációt követően írd be konkrét elképzelésed, hogy hová adod be felvételi jelentkezésedet.

(Több továbbtanulási irányt is megjelölhetsz, pl.: építőmérnök, műszaki menedzser, anyagmérnök, környezetmérnök, villamosmérnök, gazdaságinformatikus, programtervező informatikus, gazdálkodás és menedzsment, alkalmazott közgazdaságtan)

VII. DOKUMENTUMOK FELTÖLTÉSE

A kitöltött adatlaphoz csatolni kell egy kézzel írt motivációs levelet (1,5 oldal terjedelemben), "Önkéntes nyilatkozat roma származásról" című dokumentumot és a középiskolai bizonyítványok másolatát!

A dokumentumok letölthetőek a "Pályázati információk diákoknak" menüpontban
Húzd ide a feltölteni kívánt fájlt, vagy Töltsd fel
Húzd ide a feltölteni kívánt fájlt, vagy Töltsd fel
Húzd ide a feltölteni kívánt fájlt, vagy Töltsd fel

Jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével kifejezetten hozzájárul ahhoz, a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY az Ön által a jelen regisztráció/jelentkezési lap kitöltése során megadott személyes adatait teljes körűen kezelje. Tudomásul veszi, hogy az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés célja az Ön, vagy az Ön által képviselt szervezet regisztrálása támogatási programjainkra, az adatkezelés alapja pedig az Ön és a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY között jelen regisztrációval/jelentkezési lap kitöltésével létrejött szerződés.
Tudomásul veszi továbbá, hogy az adatok kezelésére és feldolgozására a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY munkatársai jogosultak, az adatkezelés ideje határozatlan. Az adatokat a Hungarian Business Leaders Forum – ROMASTER ALAPÍTVÁNY munkatársai ismerhetik meg.
Tudomásul veszi, hogy kérheti saját személyes adatai pontosítását, frissítését és törlését. A fentiek bármelyikére vonatkozó kérelem az alábbi elérhetőségeken nyújtható be: E-mail: alapitvany.romaster@gmail.com

Adatkezelési szabályzat megtekintése